1. Μια εικόνα χίλιες λέξεις μια λέξη χίλιες εικόνες: Από την συγκέντρωση του ΜΕΡΑ25 Diem25 στη Γαρδένια Ζωγράφου στις 21 Ιουνίου 2019, όπου Γιάνης ένας μοναδικός αντικομφορμιστής ιδεολόγος, παραγωγός ιδεών της δεξαμενής σκέψης στην Ελλάδα και την Ευρώπη, παράγει στρατηγικές ιδέες και όχι ξόρκια και ευχολόγια για την ολοσχερή πάταξη του δαιμονικού χρέους.
2. Μέσα από ένα περιεκτικό λόγο με στρατηγικό βάθος και όραμα, ένας μη συμβατικός γενεσιουργός στρατηγικής σκέψης και πολιτικής, προτείνει βιώσιμες αειφόρες αναπτυξιακές προστάσεις, που θα ξαναφέρουν το χαμόγελο αισιοδοξίας στον συμπάσχοντα υπερχρεωμένο Έλληνα και Ευρωπαίο πολίτη.
3. Ο άνθρωπος στο επίκεντρο Έλληνας, Ευρωπαίος χωρίς καμία απολύτως διάκριση. Και ποιος άνθρωπος; Αυτός που μοχθεί καθημερινά για την απαλλαγή από τη σεισάχθεια που τόσο ανάλγητα συσσώρευσε στις πλάτες του ο ανάλγητος καπιταλιστικός χρεωκοπημένος κεφαλαιοκράτης της διεθνούς Ολιγαρχίας.
4. Ο Γιάννης στέκεται στα μάτια της διεθνούς Κοινότητας ως μόνος ικανός και φερέγγυος λόγος που θα μπορούσε να πατάξει τη Λερναία Ύδρα τη διεθνούς χρεωκοπίας που μαστιγώνει ανελέητα την ελληνική, ευρωπαϊκή και παγκόσμια κοινωνική γαλήνη και κοινωνική συνοχή.
5. Μέσα από μια γάργαρη πηγή καθαρών και καινοτόμων λύσεων το ΜΕΡΑ 25 Diem 25 φαντάζει και τείνει να αποδειχθεί η μοναδικό ελπιδοφόρα πηγή σκέψεων και ιδεών ικανών να θάψουν το τέρας της πλουτοκρατίας εις τους αιώνας των αιώνιων. Δεν είναι θρησκευτικός από μηχανής Θεός επιλύσεως των αιμορραγικών φαινομένων της αφαίμαξης των λαών. Είναι ρεαλιστικός ερευνητής των δεινών που συσσωρεύτηκαν στις πλάτες των όλων των λαών της υφηλίου, ικανός να ξεπλένει τη χώρα από την κόπρο του Αυγείου και να εκριζώσει ΣΥΡΙΖΑ τη ρίζα του κακού δαίμονα της χρεωδουλοπαροικίας.

Κωνσταντίνος Βόλλας Υποψήφιος Βουλευτής Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών
ME TO ΜΕΡΑ25 (Diem 25)